Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság
Ügyfélszolgálat: +36 42 502 200
OSAP 2017. adatlapok a honlapunkon
2017.12.15. Vízvédelmi és Vízgyűjtő-Gazdálkodási Osztály
A 2017. tárgyévre vonatkozó Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) keretében jogszabály által előírt 2017-ben teljesítendő vízkészlet-gazdálkodási és vízhasznosítási adatgyűjtések.

A 1373. 1375. 1694 sz. OSAP adatgyűjtés 2017. évre vonatkozó adatlapjai a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság honlapjáról tölthetőek le.


ADATLAPOK LETÖLTÉSE INNEN


A kitöltött adatlap Excel fájl formájában, elektronikus levélként küldendő el az Igazgatóság adatszolgaltatas@fetivizig.hu e-mail címére.

Az adatlap hitelesítéséhez kérjük az űrlap címlapjának kitöltött, aláírt és szkennelt változatát az e-mailhez csatolni szíveskedjék.

Amennyiben az elektronikus, számítógép segítségével történő adatszolgáltatás nem megoldható, a letöltött és kinyomtatott adatlapot tintával, golyóstollal, írógéppel olvashatóan kérjük kitölteni, ügyelve a számok elhelyezésére, majd postán kérjük megküldeni a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság címére: 4400, Nyíregyháza Széchenyi utca 19.

TÁJÉKOZTATÁS:

2018. január 1-től a közigazgatás korszerűsítése miatt számos jogszabály változni fog, ennek következményeképp a vízjogi engedélyezési eljárás és a vízhasználatokkal kapcsolatos adatszolgáltatás online is teljesíthető lesz. Az interneten keresztül történő ügyintézéshez regisztrálnia kell majd a vízügy honlapján – erről egy későbbi levélben küldünk tájékoztatást. Amennyiben önnek nehézséget okozna az internetes adatszolgáltatás, továbbra is lehetősége lesz arra, hogy a hagyományos módon teljesítse adatszolgáltatását, vagy a vízhasználattal kapcsolatos online ügyintézést egy erre felhatalmazott megbízottja is teljesítheti.